Technology for a better tomorrow

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Een uniek samenwerkingsverband

Samen zijn wij OnePlanet

OnePlanet Research Center is een multidisciplinaire samenwerking tussen Wageningen University & Research (WUR), Radboud Universiteit, Radboudumc en nano-technologie wereldspeler imec.

OnePlanet gebruikt de nieuwste chip- en digitale technologieën om bij te dragen aan een samenleving waarin iedereen gezond kan leven en toegang heeft tot gezond en duurzaam geproduceerd voedsel. In slechts 3 jaar ging OnePlanet van een visie om een ​​betere toekomst te creëren naar een R & D-hub; het ontwikkelen van baanbrekende innovaties, vandaag! Disruptieve, nieuwe technologieën en domein expertise resulteren in baanbrekende innovatieprocessen voor real-life toepassingen.

Het research en innovatie centrum wordt financieel ondersteund door de Provincie Gelderland.

Domeinen

Wat we doen

De partners in OnePlanet Research Center dragen vanuit hun domein kennis en expertise op hoog niveau bij aan oplossingen binnen de domeinen ‘Precision Health, Nutrition & Behavior’ en ‘Precision Agriculture & Food’. Hieronder is meer informatie te vinden over de visie en focus van OnePlanet binnen deze twee domeinen.

Precision Health, Nutrition & Behavior

Preventie van leefstijl gerelateerde ziekten is effectiever en goedkoper dan mensen behandelen als ze eenmaal ziek zijn. OnePlanet Research Center biedt bedrijven de inzichten en…

Lees meer

Innovaties

Precision Agriculture, Food & Environment

Wereldwijde voedselzekerheid vraagt om slimme, klimaatbestendige landbouw en voedselverwerking. OnePlanet Research Center biedt bedrijven door de hele agrifood-keten oplossingen die nauwkeurige, gecontroleerde en duurzame voedselproductie…

Lees meer

Innovaties

Over ons

Onze missie

OnePlanet gebruikt de nieuwste chip- en digitale technologieën om een ​​samenleving te creëren waarin iedereen gezond kan leven en toegang heeft tot gezond en duurzaam voeding.

Voor wie?

OnePlanet Research Center werkt samen met MKB’s, bedrijven, scholen en organisaties in Gelderland, de rest van Nederland en de wereld.

Werelden combineren tot een werkende applicatie

Francesca Leonardi

Biochemical engineer

Insights

insights

Op deze pagina zijn nieuws artikelen, publicaties en events te vinden.

Werk met ons!

Samenwerken met OnePlanet Research Center? Graag!

 

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Linkedin en twitter!