Kick-off Zorgtechnologie challenges

Kick-off Zorgtechnologie challenges

Hoe leid je studenten op voor de toekomst?

En op welke manier kan je technologie en vakdeskundigheid combineren?

Vragen waar docenten Verpleegkunde van ROC Nijmegen, docentonderzoekers van het practoraat Tech@doptie en het OpenEducatie programma van OnePlanet zich samen over gebogen hebben.

studenten luisteren en kijken tijdens de kick off zorgtechnologie

Kick-off met 100 studenten Verpleegkunde

Dit resulteerde vorige week in de kick-off van de Zorgtechnologie Challenges met 100 studenten Verpleegkunde van ROC Nijmegen. De studenten sluiten aan bij de bestaande OpenEd leerwerkplaatsen in het kader van zorgtechnologie voor mensen levend met Parkinson en Dementie en digitale interventies voor een gezonde leefstijl voor kinderen en jongeren met Obesitas voor opdrachtgevers ouderzorg organisatie De Liemerije en ziekenhuis Rijnstate.

Samenwerken met studenten van andere opleidingen

De studenten werken samen met studenten ICT en Verpleegkunde van CHE, Industrieel Product Ontwerpen, Communicatie en Multimedia Design en Embedded System Engineering van de HAN en  Social Work van RijnIJssel.

Over 15 weken presenteren ze hun onderzoek en verbeter-advies aan een college-professional in de vorm van een vlog, infographic of pitch. We zijn erg benieuwd naar hun advies!

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Linkedin en twitter!