Team

Team

if you want to go fast, go alone, if you want to go far, go together”.

OnePlanet is een hoogtechnologisch innovatiecentrum op gebied van landbouw, voeding en gezondheid. Bij OnePlanet werken uitvinders, wetenschappers, ingenieurs samen aan innovaties die bijdragen aan een betere wereld. Spreekt je dit aan? Check dan ook onze vacatures!

Er gebeurt wereldwijd en in Nederland in het bijzonder al veel toonaangevend onderzoek op deze domeinen. Wat is er dan zo uniek aan OnePlanet? OnePlanet Research Center is een samenwerking in 1 nieuw centrum, van verschillende organisaties elk met wereldfaam: imec – een innovatiecentrum op vlak van chip technologie en digitale technologie, en de toonaangevende spelers Wageningen Universiteit en Research en Radboud Universiteit en Medisch Centrum, topspelers op vlak van gezondheid, voeding, landbouw.

Onderzoekers met hele verschillende achtergrond timmeren hier samen aan oplossingen op basis van hun verschillende skills. En dat is uniek!

Samenwerken zit in ons DNA en we horen dan ook graag van scholen, bedrijven, MKB’s, organisaties e.a., zodat we samen kunnen verkennen hoe we nog meer impact kunnen maken en gezamenlijk kunnen bijdrage aan een betere wereld voor iedereen.

Werken bij OnePlanet Research Center?

Management team

Chris van Hoof OnePlanet

Chris van Hoof

General Manager OnePlanet Research Center, vice-president imec

Business developers

Ketki

Ketki Chawla

Business developer, Precision Health and Agrofood

Program managers

Werken bij OnePlanet Research Center?

Vragen of meer informatie?

Vragen over het team van OnePlanet of interesse om ons team te komen versterken? Contacteer onze HR afdeling!