Samenwerking

OnePlanet Research Center is een multidisciplinaire samenwerkingsovereenkomst tussen Wageningen University & Research (WUR), Radboud Universiteit, Radboudumc en nano-technologie innovatiecentrum imec. OnePlanet gebruikt de nieuwste chip- en digitale technologieën om een ​​samenleving te creëren waarin iedereen gezond kan leven en toegang heeft tot gezond en duurzaam voedsel.

Bij OnePlanet werken, bijvoorbeeld, uitvinders, wetenschappers en ingenieurs. In een innovatieve en internationale setting werken specialisten met verschillende skills samen aan oplossingen die een grote bijdrage kunnen leveren aan grote maatschappelijke uitdagingen. En dat is uniek.

Er gebeurt wereldwijd en in Nederland in het bijzonder al veel toonaangevend onderzoek binnen de landbouw , voeding en gezondheid domeinen. Wat is er dan zo uniek aan OnePlanet? OnePlanet Research Center is een samenwerking in 1 nieuw centrum, van verschillende organisaties elk met wereldfaam: imec – een innovatiecentrum op vlak van chip technologie en digitale technologie, en de toonaangevende spelers Wageningen Universiteit en Research en Radboud Universiteit en Medisch Centrum, topspelers op vlak van gezondheid, voeding, landbouw.

 

Founding partners

Word ook partner!

Samenwerken met OnePlanet Research Center? Graag!

Vragen of meer informatie?

Neem contact op!