OnePlanet Future Breakfast Meetings

OnePlanet Research Center nodigt bedrijven uit om tijdens de OnePlanet Future Breakfast Meetings de nieuwste mogelijkheden van chiptechnologie te ontdekken binnen de domeinen ‘Precision Health, Nutrition & Behavior’ en ‘Precision Agriculture, Food & Environment’. Wil je meedenken  met (inter)nationale bedrijven of kennisinstellingen om deze technologie naar de markt te brengen? Kom dan naar een van de OnePlanet Future Breakfast Meetings. OnePlanet werkt hierin graag samen met andere partijen binnen het ecosysteem. Centraal staat het leggen van nieuwe verbindingen vanuit het academische perspectief aan de ene kant en innovatief mkb aan de andere kant.

Programma

Tijdens de OnePlanet Future Breakfast Meetings staat steeds één thema centraal. Binnen dit thema bieden we een podium aan samenwerkende partners. Door middel van korte pitches, rondetafelgesprekken en open discussie zorgen we ervoor dat de diverse aspecten van het thema aan bod komen. Doel is het leggen van nieuwe verbindingen en het verkennen van nieuwe projectideeën.

8.00u

 

Opening door OnePlanet dagvoorzitter (MT lid OnePlanet) evt. in combinatie met mede organiserende partner.

 

8.10u

 

Setting the scene, uitwerking van het thema en de vraagstukken / actualiteit. Dit kan in de vorm van pitches, een ronde tafelgesprek of een of meerdere sprekers. Gezamenlijk met partners bepalen inhoud.

 

8.45u

 

Afronding plenaire gedeelte, instructie interactief gedeelte

 

8.50u

 

Korte pauze

 

9.00u

 

Interactief gedeelte, aan de hand van een aantal deelvragen gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek. Centraal staat de toekomst van het specifieke thema van het ontbijt.

 

9.30u

 

Afronding van de meeting en korte wrap-up, doorkijkje naar vervolg.

 

Deelnemers

De verwachting is dat er per meeting 10-20 relevante deelnemers zullen zijn, afhankelijk van het gekozen thema. Mogelijk met een groei naar 30 deelnemers in het komende jaar.  Het streven naar kwaliteit en inhoud van deze meetings staat voorop.

Planning

De OnePlanet Future Breakfast Meetings vinden gemiddeld eens per kwartaal plaats bij OnePlanet op de locatie Wageningen Campus, gebouw Plus Ultra II.


Inschrijven voor OnePlanet Future Breakfast Meetings

Schrijf je in voor de Future Breakfast meeting via onderstaand formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Wilt u op de hoogte blijven over OnePlanet Research Center en activiteiten