Mijlpaal van vijf jaar: Inzichten en innovaties onthuld

Mijlpaal van vijf jaar: Inzichten en innovaties onthuld

5 jaar evenement

Op 3 april hadden we het grote genoegen om onze mijlpaal van 5 jaar te vieren, een evenement dat werd gemarkeerd door de aanwezigheid van hooggewaardeerde gasten en een reflectie op onze reis van innovatie en samenwerking. We waren vereerd dat Christianne van der Wal, minister van Natuur en Stikstof, samen met Helga Witjes, gedeputeerde van de provincie Gelderland, onze viering opluisterden. Het evenement bevatte ook inzichtelijke bijdragen van onze toegewijde onderzoekers Esther Kho, Aniek Even, Joris van Nieuwstadt en Santiago G., evenals de strategische begeleiding van onze managementteamleden Chris Van Hoof, Liesbeth Luijendijk en Richard van Wezel.

Deze belangrijke verjaardag werd gevierd met een reeks parallelle sessies over de kerngebieden van ons werk: Gezondheid en Agri/Food, elk geleid door experts binnen deze gebieden. Esther Kho belichtte tijdens de gezondheidssessie het innovatieve Smart Bathroom-project, dat een revolutie teweeg wil brengen op het gebied van vroegtijdige ziektedetectie door middel van geavanceerde sensortechnologie. Deze sessie belichtte ook baanbrekende innovaties op het gebied van gezondheid door onderzoekers Alex van Kraaij, Aniek Even en Annelies Goris.

Tegelijkertijd bood de Agri/Food-sessie, onder de deskundige leiding van Irene Rompa, een diepgaande blik op de nieuwste ontwikkelingen in deze sector, met bijdragen van Renske Landeweert, Bas Boom, Lex Oosterveld en Marta Batista de Sá.

De tweede ronde van parallelle sessies breidde onze discussie uit naar Environment Sensing en Open Education, gebieden die van vitaal belang zijn voor onze toewijding aan duurzaamheid en leren. Irene Rompa leidde een levendige discussie over Environmental Sensing met inzichten van Remco Suer, Evert van den Akker van TNO en Alfred Geitenbeek van Royal Eijkelkamp. Ondertussen werd in de sessie Open Education, gemodereerd door Tijn Gerrits van WZW, Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn, en met Karien Vermeulen, teruggeblikt op vijf jaar verrijkende onderwijsinitiatieven.

Terwijl we nadenken over deze diepgaande discussies en het pad dat we samen hebben afgelegd, zijn we vervuld van dankbaarheid jegens onze medewerkers, onderzoekers en de bredere gemeenschap die ons steunt. We zullen blijven onderzoeken en innoveren voor een betere, duurzamere toekomst.

Hier zijn enkele foto’s van deze belangrijke dag:

SAEYS_OnePlanet_5_year_6205

 

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Linkedin en twitter!